trgovina

Trgovina na LOKOSTRELCI.SI je namenjena vsem tistim, ki so na naročilo pripravljeni počakati teden ali dva in obenem želijo dobiti naročeno za primerno konkurenčno ceno. Tako lahko dobavimo ves lokostrelski pribor od vseh znanih svetovnih proizvajalcev za najbolj ugodno ceno. Vaše povpraševanje pošljite na naš mail info@lokostrelci.si in vam pošljemo ponudbo, če vam bo ustrezala vam naročeno lahko dobavimo.

Iz naše ponudbe naj še posebej omenim ponudbo opreme od Martin Archery, ketere podroben opis je na naši strani in njihovem linku.

Omenimo naj še ponudbo izdelave tetiv po naročilu od vodilnega svetovnega proizvajalca WINNERS CHOICE, katere uporabljajo skoraj vsi vodilni lokostrelci. Za naročilo tetiv potrebujemo podatke loka, če so to standardni in pogosti loki kot npr: HOYT, MATHEWS, PSE, itd. so tetive dobavljive v 7-10 dneh, potrebno je samo navesti podatke loka in take tetive so običajno dvobarvne - črno/srebrne. Seveda pa lahko naročite tetivo po želji v praktično katerikoli barvi. V takem primeru pa morate dati podatke za tip loka in po možnosti še podatke za serving na tetivi in kablih. Pri izdelavi tetiv po naročilu je seveda rok dobave daljši in v takih primerih je treba počakati kakšne 6-7 tednov. Pa še posebnost Winners choice tetiv - pri izdelavi tetive se uporablja poseben postopek obdelave BCY vlaken - t.i. waterlock sistem, ki naredi tetivo neobčutljivo za vlago in vodo. Prav tako proizvajalec garantira, da pri uporabi njihovih tetiv ne boste imeli problema z nenehnim obračanjem peep sighta, so namreč tako sukane in pretegnjene, da se bo pri potegu vedno obrnil na isto mesto. Seveda so njihove tetive tudi na voljo za vse ostale tipe lokov - recurve.

Vse ostalo pa po vaših željah. Puščice, peresa, konice, resti, sprožilci, stabilizatorji, toki, kovčki za loke, deli za loke in ostala oprema... Na voljo tudi vse vrste tarč (3D delta, Mckenzie) in lica za tarčni program.

Če veste kaj iščete, pošljite povpraševanje in dobili boste ponudbo.

NOVO!   LOKOSTRELSKI TIMER za TRENING in TEKME!   NOVO!

 

 

Dober trening je trening, ki ima podobne pogoje kot tekma. En zelo važen element pri treningu je čas, ki ga porabimo za posamezno serijo strelov. Ta čas pa je strogo odmerjen in naš timing moramo prilagoditi času, ki je na voljo za serijo strelov. Ta čas pa nam odmeri lokostrelski timer, ki ga uporabljamo na tekmah, zelo redko pa na treningih, saj ga marsikdo nima. No od zdaj naprej, je lokostrelski timer na voljo pri nas za vse zainteresirane klube in posameznike. Ker smo se tudi sami srečali z zgoraj omenjeno težavo, smo se odločili razviti  in izdelati lasten lokostrelski timer, ki je zasnovan na podlagi zadnje tehnologije in je poleg dobre vidnosti tudi izredno preprost za uporabo.
Univerzalna izvedba mu omogoča tako uporabo na indoor tekmah kot zunanji FITI, saj je tudi v soncu dobro viden in čitljiv. Uporaba pa preprosta, za treninge in tekme ima 8 prednastavljenih programov, ki jih po želji lahko poljubno spreminjamo. Na vsak kontroler lahko priklopimo poljubno število prikazovalnikov, razdalja med njimi pa je lahko 1000 m in več.

    

IZGLED ZADNJEGA DELA S PRIKLJUČKI

SPREDAJ JE POVRŠINA ANTIREFLEKSNA IN NE DOVOLJUJE ODBOJA SVETLOBE

Možnih je več načinov postavitve timerja, v kompletu tudi demontažne nogice.


   

NOVO! ENIGHMA PRIPOMOČKI

V lokostrelstvu se vedno kaj dogaja in prav tako na trg prihajajo novi in novi produkti. Veseli smo da smo naleteli na res inovativno podjetje Enighma, ki ima v ponudbi razno-razne pripomočke za lokostrelce in pri tem uporablja najnovejše materiale in tehnološke rešitve - vse v smislu udobja in možnosti za doseganje boljših rezultatov. Pa naj omenimo samo nekatere: Prsni ščitniki, ki so računalniško krojeni in šivani v ženski in moški izvedbi, v velikostih S-M-L-XL-XXL, ščitnik nima zategovalnih pasov, enostavno se ga obleče in utrdi z velcro pasico, uporabljeni so posebni materiali za udobje in poseben material v delu kjer nalega tetiva, tehtajo pa vsega 50g. Prav tako so inovativne podmajice narejene iz posebnega materiala, v njih se ne potimo, ni nam vroče ali mrzlo in ne oddajajo neprijetnega vonja, zaradi izredne elastičnosti je ena velikost za vse. Izredna je tudi večnamenska vetrovka, ki nas varuje pred dežjem, vetrom in mrazom, izredno lahka in tanka, ki zavzame minimalno prostora v našem nahrbtniku, vendar nas ustrezno zaščiti, če nas preseneti slabo vreme na tekmi.

          

Enigma pa je tudi priznan izdelovalec trenerskih pripomočkov in naj omenimo najpomembnejše. Za treniranje pravilnega položaja telesa pri streljanju nudijo nahrbtni laser s katerim si z lahkoto popravljamo napake zaradi nepravilne drže in tu so še komolčniki, ki jih lahko uporabljamo za zaščito in utrditev komolca, predVsem pa se uporabljejo za učenje pravilne drže komolca pri merjenju. Dobava v eni velikosti, je prilagodljiv.

   

  

 

 WINNERS CHOISE PRODUKTI:

 

X-COAT - najboljša zaščita za vašo tetivo - receptura WINNERS CHOISE - ista kot jo uporabljajo pri izdelavi tetiv. Vašo tetivo bo ta premaz naredil popolnoma vodoodporno in vodoodbojno, bo pa tudi popolnoma gladka in mehka. V kompletu je čistilo za umazanijo in odstranitev starih voskov iz vaše tetive in stick z pasto za novo zaščito. X-COAT je zelo enostavno nanesti na tetivo, pasta je mehka in se hitro vpije v tetivo v katero se prenese po vlaknih in jo tako zaščiti pred umazanijo, vlago in ji podaljša življensko dobo. X-COAT premaz se nanese tudi na servinge in loop, tako da je zaščita popolna.
Ker se premaz tako dobro vpije v vlakna tetive ga ni potrebno zelo pogosto obnavljati in traja mnogo dlje kot katerikoli drugi premaz.
X-COAT je na zalogi, cena kompleta na sliki pa 14 EUR.

                           Barvna lestvica WINNERS CHOICE tetiv - po naročilu.

 

                         

 Koristen pripomoček na tekmah  - še posebno če imamo opravka s podlagami iz slame pa so vsekakor primerni pulerji za puljenje puščic in ne bo odveč tudi pripomoček za mazanje cevk puščic, da jih lažje izpulimo. Našli smo dva primerna pripomočka in sicer živobarvne pullerje iz primerne gume v raznih barvah in priročno tubo s  silikonom za mazanje puščic - naj omenimo da je olje nekislinsko in ne poškoduje strukture carbona na puščicah, primerno pa je za vse vrste puščic, tako carbona kot aluminija.

PULERJI - na sliki: 3,90 EUR/kos - na voljo tudi črni BearPAw v različnih variantah

 

LUBE TUBE: 9,50 EUR/kos, komplet kot je na sliki tuba z obešalom in reffil s tekočino.